Rólunk

A Novesta Hungary a szlovák Novesta kizárólagos magyarországi forgalmazója.
A Novesta cipőgyárat a szlovákiai Partizánskeben alapították 1939-en, termékeiket még mindig teljes egészében itt készítik. A cég büszke örökségére, azokra a fazonokra, amelyekkel híressé váltak az elmúlt évtizedek során. A lábbelijeik továbbra is kézzel készülnek olyan anyagokból, mint a természetes gumi és a pamutvászon. A vaskos, sok esetben színes, gumitalp és a textil felső részen látható vulkanizálásból eredő nyomok a márka szexepiljei.

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a cipőgyártás és kereskedelem terén. Saját márkánk mellett szerettünk volna a Novesta kultikus, unisex fazonú tornacipőit a hazai divatra érzékeny közönség számára is elérhetővé tenni.

Hiszünk a természetesen alapanyagok, a kézimunka, az európai gyártás fontosságában. Az unisex színekben és a cipők formájának egyszerűségében, ami bár gyártását tekintve semmit sem változott az elmúlt évtizedekben, mégis friss és nem mellesleg kényelmes viselet a városi ember rohanó mindennapjaiban.

A szlovák anyacég szaktudása a múlt század közepéig nyúlik vissza. Az eredeti Novesta cipő a túrafelszerelés egy fontos része volt és az 1950-es évek túrázási lázára volt valójában válasz a cég részéről. A “tramp” szó szlovákul túrázást jelent, a kis túrázó ember a cipők talpán “trampky” pedig a tervező design géniusz előtt állít emléket, aki a Novestát a túrázás egy alapkellékévé tette oly sok évvel ezelőtt.

Termékeink természetes alapanyagokból, kézzel készülnek, szinte elnyűhetetlenek. A cipők vaskos talpa, a vulkanizálás nyomai mind a márka egyediségét tükrözik, a rengeteg színvariációnak köszönhetőn pedig igen széles körben megtalálja a vásárlóközegét.

Üzletünk

Termékeinket megtaláljátok az Astorián:
1075 Budapest, Károly krt. 1.

H-P: 10:00 - 19:00
SZ: 10:00 - 16:00
V: Zárva